KUN DEN BEDSTE KVALITET

Hansens Tagdækning i Kolding bruger kun tagpap fra de bedste leverandører. Vi aldrig på kompromis med hverken sikkerheden på byggepladsen eller kvaliteten af vores tagpap. Begge ting er grundstene i vores forretning og har været medvirkende til de mange tilfredse kunder vi har i dag.

Vælg en tagdækning der lever op til andre tagløsninger. Vores kvalitets tagpap er af utrolig høj kvalitet og kommer med en 5 års fuld garanti på tagdækning efter arbejdet er færdiggjort. 

Vi har specialiseret os i tagløsninger med tagpap. Det har vi har vi af mange grunde, som for eksempel at det er en elegant løsning der passer til mange hustyper og især moderne byggeri. Derudover er det er forholdsvis billig måde at lave en udskiftning af sit tag. Især når man tænker på at løsningen er på højde med mange andre tagløsninger med brug af kvalitets tagpap

Tagpap er høj fleksibilitet

Når man anvender tagpap opnår man en større fleksibilitet end ved andre løsninger. Man sikrer også at der stort set ikke opstår revner og brud som ved traditionelle løsninger. 

Det er sket en stor udvikling i tagpapens kvalitet siden det først blev introduceret på markedet. Og holder typisk ligeså længde som tagplader i stål og bølgeplader i eternit eller fibercement. 

Skal dit tagpap skiftes? Læg nyt på det gamle

En af de store fordele ved tagpap er at nå det skal udskiftes kan man simpelthen bare lægge nyt på det gamle. Dette gør tagpap til en rigtig billig måde at udskifte sit tag på. 

Alle andre tagløsninger skal det gamle tag først tages af, før det nye kan lægges. I mellem tiden har man bøvl med evt. fugt og vandskader ved forkert sikring af taget eller problemer med storm og længere perioder med regn.

Kontakt Hansens Tagdækning i Kolding

Er du interesseret tagdækning eller bare nysgerrig på at høre mere omkring det? Så tøv ikke med at ringe 60247228 og få svar på dine spørgsmål og ønsker.